Gratis verzending vanaf EUR 75,- (binnen NL) | Voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden | WebwinkelKeur gecertificeerd

Alle merken

TotsBots

Atelier de Wevershoek verkoopt wasbare luiers van het Schotse bedrijf TotsBots. Eigenaresse Fiona Smyth is vanwege kostenbesparing en ecologische idealen ooit begonnen met het naaien van wasbare luiers aan haar eigen keukentafel. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en verkoopt TotsBots luiers aan circa 30 landen over de gehele wereld.

Lees meer over TotsBots.

Popolini

De wolbroek uit ons assortiment is van het Oostenrijkse bedrijf Popolini. Popolini is een bedrijf dat al 25 jaar lang wasbare luiers produceert. Het doel van dit familiebedrijf is om gezonde, duurzame, maar ook goed geprijsde artikelen aan te bieden.

Lees meer over Popolini.

Kaatje Katoen

In onze webshop vind je de luierinlegdoekjes van Kaatje Katoen. Kaatje Katoen heeft naast haar dagelijkse activiteiten om het begrip wasbare luiers groot te maken en te verkopen, ervoor gekozen om papieren inlegdoekjes te laten produceren in Duitsland. De luierinlegdoekjes zijn getest door RIONED en kunnen per stuk door het toilet worden gespoeld (niet bij oude rioleringen).

Kijk eens op de site www.kaatjekatoen.nl

Disana

Disana

Disana is onze grootste leverancier van natuurlijke en biologische wasbare luiers. Het Duitse familiebedrijf is 40 jaar geleden gestart door Imma en Dietrich Sautter met de verkoop van gebreide strikluiers. Vandaag de dag is dit nog steeds het belangrijkste onderdeel van het Disana luiersysteem. Wat een succes! Maar Disana heeft niet stilgestaan, naast deze fijne luiers produceert Disana momenteel een heel scala aan natuurlijke kinderkleding.

Lees meer over Disana.

Engel-Natur logo

Engel-Natur

Binnenkort verwacht.

De waardering van dewevershoek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.