GRATIS VERZENDING op NL orders vanaf €75,- (standaard v.a. €4,50)GRATIS VERZENDING op BE orders vanaf €100,- (standaard €9,-)Wij verzenden dagelijks!
GRATIS VERZENDING
NL orders vanaf €75,- (standaard v.a. €4,50)
GRATIS VERZENDING
BE orders vanaf €100,- (standaard €9,-)
VERZENDTIJD
Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Over Atelier de Wevershoek

Wie is toch het gezicht achter Atelier de Wevershoek?

Wij zijn Bob en Kim, ouders van twee prachtige dochters van bijna 2 en bijna 4 jaar oud.

Leven in de stad, maar niet voor lang meer.

Momenteel wonen we nog in de Randstad, het is hier behoorlijk druk en gehaast. We leven dicht op elkaar en ondanks dat we best een ruime tuin hebben, is het niet echt het vrije leven waar wij van dromen. As we speak wordt ons nieuwbouwhuis gebouwd aan de andere kant van Nederland. Op het platteland willen we meer het buitenleven gaan ervaren, de natuur en de seizoenen. We gaan aan de slag met een moestuin, waar we hopelijk veel lekkers uit kunnen gaan oogsten. In ons dagelijkse leven is de antroposofie een inspiratiebron voor het toevoegen van een stukje warmte en magie aan ons leven.

Grote droom

Een eigen winkel of webshop openen, was al langere tijd een droom van mij en daarmee van ons samen. Tijdens de zwangerschap van onze oudste dochter, 4 jaar geleden, begon ik mij te verdiepen in het natuurlijk ouderschap. Dit was hoe ik de opvoeding voor mij zag, maar ik wist niet dat dit een naam had. In die tijd begon ik ook wolletjes te kopen. Voor onze dochter en voor ons zelf. Ze was een heerlijke herfstbaby, wel te vroeg geboren, dus alle wol was behoorlijk welkom. De wolletjes hielden haar warm, zodat zij alle energie kon gebruiken om te groeien.

Nu, 4 jaar later, zijn we hier thuis nog steeds ontzettend gek op wol. En hopen we het “wolvirus” een beetje over te dragen. Het is zo’n prachtproduct! Een groot deel van ons assortiment zijn items en merken die wij al jaren met liefde zelf gebruiken. Dit zijn producten die duurzaam en biologisch geproduceerd worden en waar wij volledig achter staan.

We vinden het leuk om via deze weg ook in contact te komen met jullie, gelijkgestemden, wolliefhebbers, ouders van newborns en/of scharrelkinderen. Wees welkom! En stuur ons gerust een berichtje als je vragen hebt of iets mist in ons assortiment.

Liefs,
Kim

Ga je ons volgen?

Wil je meer volgen over onze verbouwing, het leven op het platteland, maar ook als eerste op de hoogte blijven van leuke acties en kortingen? Volg dan onze Instagram account van Atelier de Wevershoek.

Graag ontmoet ik je in onze webshop of op Social Media! Tot ziens!

De waardering van dewevershoek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 162 reviews.