GRATIS VERZENDING op NL orders vanaf €100,- (standaard v.a. €3,95)GRATIS VERZENDING op BE orders vanaf €175,- (standaard €10,-)Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden!
GRATIS VERZENDING
NL orders vanaf €100,- (standaard v.a. €3,95)
GRATIS VERZENDING
BE orders vanaf €175,- (standaard €10,-)
VERZENDTIJD
Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden!

Over Atelier de Wevershoek

Wie is toch het gezicht achter Atelier de Wevershoek? Dat ben ik, Gisela Wiesenekker. Een voormalige accountant die haar baan heeft opgezegd en samen met haar gezin vanuit Amsterdam is vertrokken naar het noorden om onze dromen werkelijkheid te maken.

Ecologische verbouwing

In het Drentsche dorp Gees hebben we een keuterboerderijtje gekocht die we volledig ecologisch verbouwen. Op dit moment zijn we druk aan het isoleren met schapenwol en staat de bigbag met leem klaar in de schuur om op de muren verwerkt te worden. Ondertussen leven we behoorlijk primitief in ons oude boerderijtje, we hebben maar één gaskachel in het hele huis, ‘s winters komen de kruiken tevoorschijn en slapen we in onze wolletjes onder dikke dekens. Het is een groot avontuur en we genieten er met volle teugen van!

Leven op het platteland

Op het platteland beleven we volop de seizoenen in de natuur. In onze vrije uurtjes zijn we vaak te vinden in de moestuin, boomgaard of bij de kippen. Maar ook wandelingen met onze teckel Steffy in de “bolderbar” zoals mijn zoontje van anderhalf jaar dat noemt, doen we graag! In ons dagelijkse leven is de antroposofie een inspiratiebron voor het toevoegen van een stukje warmte en magie aan ons leven.

Grote droom

Atelier de Wevershoek is mijn andere droom die ik in december 2017 werkelijkheid heb gemaakt, een online shop waar je wasbare luiers en wollen babykleding koopt wat gemaakt is van de fijnste biologische en natuurlijke materialen. Producten met een eerlijk verhaal en in harmonie met mens, dier en natuur. Het is een plek waar ik ervaringen en praktische tips met jullie deel, maar waar ik vooral samen met jullie onze liefde voor wolletjes wil delen. Heb je een leuke foto? We delen hem graag in onze Facebook community.

Ga je ons volgen?

Wil je meer volgen over onze ecologische verbouwing, het leven op het platteland, maar ook als eerste op de hoogte blijven van leuke acties en kortingen? Volg dan onze Instagram account van Atelier de Wevershoek.

Graag ontmoet ik je in onze webshop of op Social Media! Tot ziens!

Gisela Wiesenekker

De waardering van dewevershoek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 100 reviews.