Over Atelier de Wevershoek

Wie is toch het gezicht achter Atelier de Wevershoek? Dat ben ik, Gisela Wiesenekker. Een voormalige accountant die haar baan heeft opgezegd om thuis voor haar zoontje te zorgen. Na een heftige burn-out situatie heb ik eindelijk besloten om het snelle leven achter me te laten!

Ik heb gekozen om met iets bezig te zijn waar mijn passie ligt, waarbij de tijd ongemerkt voorbij vliegt! Om mijn creativiteit aan te spreken en in aanraking te komen met inspirerende mensen! Een plek vanuit huis zodat ik er ook voor mijn kinderen kan zijn. Deze plek is Atelier de Wevershoek geworden.

Ik ben met Atelier de Wevershoek gevestigd in het Drentse dorp Gees. Een voormalige keuterboerderij echt op het platteland omringd door de saksische boerderijen. Het gehele jaar geniet ik hier samen met mijn gezin volop van de seizoenen, de natuur en het gemoedelijke leven in het dorp.

Op dit moment heb ik geen fysieke winkel en shop je de producten dus online in de webwinkel of op eventuele evenementen. Mijn grote wens is om op termijn een stenen winkel te kunnen openen in onze schuur, maar dat is voorlopig nog niet het geval. Wie weet….?!

Het streven is dat alle bestellingen voor 13:00 uur (op werkdagen) dezelfde dag nog worden verzonden. Maar het kan voor komen dat ik op een beurs sta of andere verplichtingen heb, dan worden de pakketjes uiterlijk de volgende dag verzonden. Wil je op de verzendkosten besparen en graag je pakketje komen ophalen? Dat kan natuurlijk ook, stuur me dan een mail op info@dewevershoek.nl.

Graag ontmoet ik je in mijn webshop of op Social Media! Tot ziens!

Met warme groet, Gisela Wiesenekker