Gratis verzending (binnen NL) | Voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden | Europees geproduceerd en hoogwaardige kwaliteit

Over Atelier de Wevershoek

Wie is toch het gezicht achter Atelier de Wevershoek? Dat ben ik, Gisela Wiesenekker. Een voormalige accountant die haar baan heeft opgezegd om thuis voor haar zoontje te zorgen. Na een heftige burn-out situatie heb ik eindelijk besloten om het snelle leven achter me te laten!

Ik heb gekozen om met iets bezig te zijn waar mijn passie ligt, waarbij de tijd ongemerkt voorbij vliegt! Om mijn creativiteit aan te spreken en in aanraking te komen met inspirerende mensen! Een plek vanuit huis zodat ik er ook voor mijn kinderen kan zijn. Deze plek is Atelier de Wevershoek geworden.

Ik ben met Atelier de Wevershoek gevestigd in het Drentse dorp Gees. Een voormalige keuterboerderij echt op het platteland omringd door de saksische boerderijen. Het gehele jaar geniet ik hier samen met mijn gezin volop van de seizoenen, de natuur en het gemoedelijke leven in het dorp.

Op dit moment heb ik geen fysieke winkel en shop je de producten dus online in de webwinkel of op eventuele evenementen. Mijn grote wens is om op termijn een stenen winkel te kunnen openen in onze schuur, maar dat is voorlopig nog niet het geval. Wie weet….?!

Alle producten worden gratis verzonden! Het streven is dat alle bestellingen voor 13:00 uur (m.u.v. zon- en feestdagen) dezelfde dag nog worden verzonden. Misschien twijfel je over de bestelling of wil je liever het product eerst zien? In dat geval is het ook mogelijk om het product hier te komen ophalen. Stuur me een mail op info@dewevershoek.nl.

Graag ontmoet ik je in mijn webshop of op Social Media! Tot ziens!

Met warme groet, Gisela Wiesenekker

De waardering van dewevershoek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.